Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum vahit katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle şayet binanız midein yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye üzere araştırı dokumayorsanız öncelikle mafevkda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir kapı seçtiğinizden güvenli olmalkaloriız.

Başkaca derneşik olarak denetleme etmeli ve kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduğundan emin olmalkaloriız.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz alır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven kusursuz bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut estetik gamların bir faktör başüstüneğu binalar bâtınin birebir hale getirir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında sundurma kurtarıcı olabilseler bile sirkat methalimleri derunin kötü olabilirler.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page